Hästfoder

Vi har ett brett sortiment för hästar – såväl foder som tillbehör.

Vi kan nog lugnt påstå att vi har några av världens kräsnaste kunder. Hästar äter naturligtvis inte ett foder som inte smakar gott.

Smakligheten är därför en viktig faktor när vi tar fram våra olika foder och tillskott.

Klicka på loggorna för att komma till leverantörens webbplats.

Din häst. Vår kund.

Hippo

Hippo är indelat i familjer för att lätt hitta den produkt som passar i foderstaten och är optimal för just din häst. Fodren finns i både pellets- och müsliform. Pelletsen är små vilket gör att Hippo kan utfodras till hästar i tidig ålder.

Spillers

Spiller tog fram den första hästfoderblandningen i Storbrittannien på 1950- talet. Sedan dess har SPILLERS® visat vägen för innovativa nutritionella produkter. SPILLERS® har länge varit generationers första val – från några av världens mest kända hästar till familjens ponny.

Krafft

Krafft ägs av Lantmännen och erbjuder ett komplett sortiment av foder till alla typer av hästar. I sortimentet finns pellets, müsli, mineraler, vitaminer, lusernprodukter, havre och olika tillskott. KRAFFT tillverkas så långt det är möjligt av svenska råvaror och all tillverkning är noggrant kontrollerad både vad gäller näring och hygien. KRAFFT är ett tryggt val för dig och din häst!

Equsana

Vård- och tillskottsprodukter i toppklass! Equsana är ett av Danmarks ledande varumärken inom hästfoder och tillskott. Alla produkter i sortimentet är noggrant utvecklade av experter med fokus på de bästa råvarorna och optimal effekt för hästägaren.

Fibergi

Fibergi AB tillverkar sedan början av 80-talet svenskt kvalitetsfoder för alla typer av hästar. Tillverkningen sker med svenska råvaror av högsta klass och under noggrann kontroll.

Biofarmab

Biofarmab arbetar med väl genomtänkta och utprovade produkter av högsta kvalitet, framsprungna ur behov från den aktiva hästsporten. Man har jobbat nära veterinär och farmakologisk expertis för att uppnå de högt ställda målen.

Hansbo

Vi tillhandahåller hästtillbehör från Hansbo Sport.

NAF

Nu finner du ett stort sortiment av tillskott från NAF.

ProEquo

Vi säljer ProEquo goda bakterier för din häst.

Trikem

Hos oss kan du handla tillskott från Trikem.