Virke

Hos oss på Vallåkra Lantmannaaffär AB hittar du allt inom byggmaterial och trävaror som du behöver för dina projekt. På vår brädgård finns tryckimpregnerat virke, plank, trall, paneler, plywood, spånskivor och annat skivmaterial i trä och gips.

Ska du bygga om eller har ett ännu större projekt på gång så erbjuder vi dig också armering, cement, betong, isolering, cellplast, mm. Givetvis guidar vi dig rätt bland olika varianter och dimensioner.

För att förenkla ditt jobb så hjälper vi dig med rätt verktyg, både handverktyg och elverktyg (t ex skruvdragare, borrmaskin, sticksåg och cirkelsåg), och alla typer av järnvaror som du normalt hittar i en järnhandel.

Ska du lägga om taket så erbjuder vi dig alla typer av tak, takpapp och allt för takavvattning: hängrännor, stuprör mm. För mer information, besök gärna någon av våra experter så kan vi berätta mer om vår brädgård och bygghandel med allt intressant som ingår i sortimentet.

Vårt ständigt växande sortiment av både byggvaror och virke som håller hög standard har snabbt lockat nya människor till vår butik. Kunder som vanligtvis håller till närmare Landskrona och Helsingborg har även de börjat hitta hit. Detta ser vi som ett gott tecken på att vi gör något rätt och utvecklas i rätt riktning.

Välkommen till oss du också!

Kontakta våra erfarna byggsäljare för mer information

Dan Öst

Andreas Strand