Butiken

I vår nya butik på 800kvm hittar du ett stort sortiment inom Bygg, Färg, Trädgård och Djurfoder. Då vi funnits till i dryga 100 år kan vi med stolthet säga att vi genom åren byggt upp något att vara stolta över. Tillsammans med våra gedigna medarbetare har vi blivit ett företag att lita på när det kommer till att erbjuda produkter av hög kvalitet och tillgänglighet för uppskattade kunder i området såväl som från större orter som Helsingborg och Landskrona.


Vallåkra Lantmannaaffär nu ett väletablerat företag med stark lokal förankring inom både lantbruksbranschen och inom bygg/butik- och oljehandeln. Sedan 1950-talet har bolaget utvecklats till en bred aktör inom växtodling, spannmålshandel, oljor och diesel samt bygg/butik.


Som butik fortsätter vi att växa och välkomnar våra kunder med ett trevligt bemötande och en bred kompetens inom områden såsom:

Vi erbjuder våra kunder ett brett sortiment av byggvaror för allt från lantbrukare och proffsbyggare till hemma-snickare. Hos oss hittar du takpannor, fönster, dörrar, golv, uterum, snickerier, trävaror, tryckimpregnerat virke, skivor och isolering. Vi har infästningar, beslag, el-artiklar, allt för VVS, takavvattning, maskiner och handverktyg från kända varumärken för att du ska känna dig rustad inför arbetet som väntar på dig hemma.


Vi erbjuder även att köra hem dina byggvaror och lossa med vår kranbil om du inte har möjligheten att hämta själv, oavsett om du bor i närheten eller närmare Helsingborg eller Landskrona.


Mer information hittar du under kategorin Byggvaror.

Makita
Hikoki
Hultafors
bahco
essve
Lindab

I butikens moderna färgavdelning har vi en egen brytmaskin för att du enkelt och smidigt kan kulören du önskar. Här har vi allt för att din målning både inne och ute ska bli lyckad och för att du ska känna dig väl omhändertagen. Vi är stolta återförsäljare för marknadens största och bästa märken, Nordsjö, Cuprinol, Sadolin och Hagmans och fler därtill.


Välkommen in för rådgivning och vägledning inför nästa stora projekt.


Mer information hittar du under kategorin Färg.

Nordsjö
Hagmans
Falu rödfärg
Cuprinol
Herdins

Vi har allt som får gräsmattan att bli grön och grönsakerna att växa. Gödning, kalk, järnsulfat, planteringsjord, fröer och alla dess tillbehör som du kan tänkas vara ute efter. Stort sortiment av trädgårdsredskap, maskiner och bevattningsartiklar från bl.a. Fiskars och Gardena.


Även ett bra utbud av marksten finns på plats för att din trädgård kan få det lyft den förtjänar.


Mer information hittar du under kategorin Trädgård.

Fiskars
Gardena
Jape
Tergent
AL-KO
Skånefrö
Yara
Makita
Södra Århults

Innan själva jobbet kan påbörjas gäller det att ha passande kläder som tål påfrestningarna de kommer att utsättas för. Är du något du saknar så har vi även här ett komplett sortiment av kläder, skor, stövlar och handskar som klarar av jobbet. Då vi arbetar vi med leverantörer såsom Jobman, Monitor, Tretorn, Blundstone och Hestra job kan vi garantera att du kommer vara väl skyddad framöver.

Mer information hittar du under kategorin Arbetskläder.

Jobman
monitor
Blundstone
tretorn
Hestra job

Då vi sedan länge har haft våra rötter i det svenska lantbruket ger detta oss en unik kompetens inom såväl växtodling som djurhållning. Foder och tillbehör till hund, katt, kanin och marsvin, hästfoder, stallutrustning, stängsel är bara några av de saker vi säljer för att du ska kunna ta väl hand dina djur.


Mer information hittar du under kategorin Djurfoder.

Hippo
Krafft
St Hippolyt
royal canin
carrier
dogman