Färg

Hos oss hittar du kvalitetsprodukter från kända varumärken och ett heltäckande sortiment med allt du behöver för ditt projekt.

Modern färgavdelning med brytmaskin för önskad kulör.

Färg Helsingborg och Landskrona

Vårt ständigt växande sortiment av både byggvaror och nu även färg har snabbt lockat nya kunder från trakten men även kunder som vanligtvis håller till närmare Landskrona och Helsingborg. Detta ser vi som ett gott tecken på att vi gör något rätt och utvecklas i rätt riktning.

Färg Helsingborg
Färg Landskrona
Nordsjö colour tester

Är det dags att måla om inne?

Prova dig fram till rätt kulör med hjälp av Colour Tester.
48 storsäljande kulörer!

Nordsjö master 10L färg

Måla som proffsen med Nordsjö Master väggfärg

Lätt att applicera och bra täckförmåga!

Nordsjö

Nordsjö är en av Sveriges ledande varumärke för färg och också en av de äldsta. Färg från Nordsjö, eller Nordström & Sjögren, vilket var företagsnamnet när det grundades 1903, har under 1900-talet blivit en vanlig heminredningsdetalj i många svenska hem.

Idag är Nordsjö en av Sveriges ledande leverantör av färg, lacker, fyllnadsmedel och accessoarer för både konsumenter och hantverkare. Sortimentet består av färg och andra produkter för användning såväl inomhus som utomhus.

Cuprinol

Cuprinol är ett av de mest kända varumärkena för träskydd i Sverige. Cuprinol uppfanns av en dansk apotekare och togs in i Sverige via ett byggföretag, Bönnelycke och Thure under 1920-talet. När Höganäs tog över verksamheten (senare köpt av Casco) marknadsförde Cuprinol den klassiska träskyddsprodukten brett på marknaden. Det riktiga genombrottet kom på 1960-talet då uttrycket ”cuprinola” ditt hus blev generiskt. Casco valde senare att lansera hela sortimentet med träskyddsprodukter under varumärket Cuprinol.

Sortimentet är komplett och består av ett antal täckande och laserande färger och oljor. Produkterna ger bra skydd mot sol, vind, fukt, svamp- och mögelangrepp. Målgruppen är i huvudsak konsumenter.

Sadolin

Sadolins historia började 1777 när Jacob Holmblad fick kungligt tillstånd att etablera en textilfärgningsanläggning I Danmark. Verksamheten var framgångsrik under tre generationer och sysslade med färg och lacker. År 1912 gick Holmblads företag samman med Gunnar A Sadolin, en ung och experimentlysten affärsman. År 1912 gick Holmblads företag samman med Gunnar A Sadolin, en ung och experimentlysten affärsman.

Sadolin är emellertid ett relativt nytt varumärke i Sverige, som lanserades på marknaden år 2004. Å andra sidan har varumärket funnits i många andra länder med olika produktportföljer i många år. Sortimentet i Sverige omfattar färgprodukter för inomhus- och utomhusbruk och produkterna marknadsförs i första hand mot konsumentmarknaden.

Välkommen in i butiken för mer inspiration!

Nordsjö exterior 10L färg
Nordsjö Murtex Silicate 10L färg
Cuprinol Fasadlasyr Super 5L färg
Falu Rödfärg 10L färg
Hagmans Golvfärg EP-V 4KG
Herdins Tak och Panelfärg 3L